Екип

ekip-bg-school

Нашият екип с г-н Георгиев, посланик на Република България в Кипър.

Галина Иванова – Кумбару, училищен ръководител
Български език и литература, Български език като чужд

Завършила е Българска филология в ПУ “Паисий Хилендарски” и Връзки с обществеността в СУ “Св. Климент Охридски”.

Дългогодишен преподавател по български език в Департамента за чуждестранни студенти в Бургаския университет “Проф. д-р Асен Златаров”. Съучредител на Асоциацията на българските училища зад граница. 

Димитрина Динчева

История, Начален етап (1. – 4. клас)

Лъчезар Якимов
Литература (7. – 12. клас)

Има магистърска степен от СУ „Св. Климент Охридски“ като специалист по български език и литература. Поддържа  професионален интерес към методиката на преподаване и обучението на групи с висока успеваемост в средното училище.

Специализирал е  индустриална  собственост в ТУ – София и икономика  в  Стопанска академия „Д. Ценов“ – Свищов. Работил е успешно като собственик и мениджър в производството. Публикува  авторски материали в медиите.

Весела Павлу
География

Завършила е бакалавърска степен по География в Софийския университет “Св.Климент Охридски”, както и магистърска степен “Развитие на човешките ресурси” в същия университет. Била е координатор на Европейски програми за развитие в областта на образованието, културата и не само.

Маргарита Клириду
Начален етап (1. – 4. клас), АРТ работилница

Нина Дончева
Вокална група “БГ сладури”

Нина има магистърска степен от Югозападния университет “Неофит Рилски” – Благоевград, специалност Предучилищна педагогика, специализация – музика.

Владее акордеон и пиано. Има дългогодишен стаж като детски учител и учител по музика. Участвала е и печелила награди от конкурси и фестивали за вокални групи и индивидуални изпълнители на областно, национално и международно ниво.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes