Безплатни курсове по английски език за учениците в училищата към Български културен център „Кирил и Методий“

cert_yle

Български културен център „Кирил и Методий“ чрез двете си училища (Българско училище „Кирил и Методий“ в Никозия и Българско училище „Кирил и Методий“ в Лимасол) организира безплатни курсове по английски език за своите ученици на възраст от 1. до 4. клас. Групи се сформират в зависимост от нивото на владеене на езика.

Обучението се осъществява  по учебници и материали на Oxford University. Те включват  учебник, учебна тетрадка и безплатен CD с упражнения.  С приключенията на тримата приятели Тоби, Том и Лола ученето на английски език е забавно и приятно.

english-student-book english-student-book-2В края на всеки етап провеждаме изпит и децата получават удостоверение за завършено обучение по английски език. Подготвяме децата и за изпитите за престижните Кеймбридж сертификати за съответното ниво.

За явяване на изпит за Кеймбридж сертификат е необходимо да заявите желанието си до края на април 2014г. и да внесете по банков път определената от Британския съвет в Кипър (British Council in Cyprus) такса за явяване на изпит.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes