Годишно утро с книжки, мишки и таблети

1535024_652872834759239_356670391_n
В деня на най-хубавия български празник  –  24 май, децата от  Българското училище в Никозия ще завършат учебната година и ще получат свидетелствата  си.

mini deno urok

Интерактивна задача, в която учениците с мишки местят правилните отговори.

По време на  нетрадиционно годишно утро деца и учители ще  направят съпричастни родителите и гостите на тържеството към начина, по който учат и се забавляват с новите технологии.

screenshot

Учениците с мишки местят картинките след като са чули внимателно приказката за октоподчето Оги

Всички присъстващи ще имат възможност да участват в интерактивно решаване на езикови задачи чрез интернет- базирана обучителна среда – електронната платформа на училището – „БГ училището в чужбина“.

app-ucha-abv

Начална страница на мобилно приложение „Уча АБВ“. Детето с пръстче упражнява изписване на ръкописна буква.

 

Ще се запознаят с новото мобилно приложение „Уча АБВ“, чрез което децата могат да се научат дистанционно да пишат красиво и правилно сами, без помощта на родители и учител. Мобилното приложение можете да закупите от App Store.

pchelichka

Пчеличката робот

Ще се очароват от ентусиазма, с който  децата работят с пчеличката-робот Би Бот, която може да открива верните отговори, когато децата я програмират правилно, както и с интерактивния начин на преподаване и изпитване с приказката за октоподчето Оги.

 

Ще видите  още как с много мишки може да се работи на един компютър с „Енвижън“.

С приложението на ИТ технологиите Българското училище в Никозия показва своята готовност за провеждане на дистанционно обучение. Вижте малка част от урок за 2. клас: Мини демо урок

Всички желаещи да присъстват да се чувстват  поканени.

Очакваме Ви!

Начало 11:00 часа, в залата на ИНЕК, ПЕО.

,

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes