Безплатно обучение за деца, които не знаят български

Untitled 2За първи път в Кипър Българското училище „Кирил и Методий“ в Никозия организира безплатно обучение в самостоятелни групи за деца в начална и прогимназиална възраст (5-12 години), които не знаят български език. 

Групите ще се сформират по възрастов признак. Работи се по-специална методика и ново помагало, специално предназначено за тази цел. Занятията ще се провеждат в Lykeio Pallouriotissas на ул. “Христаки Христофиди” (Никозия) в петък, събота или неделя в зависимост от броя на  сформираните групи. Заплаща се само годишна административна такса от 50 евро за оформяне на документацията според МОН.

За децата, които не могат да посещават училището поради отдалеченост или друга причина, се предлага обучение с онлайн учител в реално време във виртуална учебна стая. Повече информация за нашето виртуално училище тук и тук.

За онлайн записване посетете сайта ни www.bgculturalcenter.org/zapisvane . За записване на хартиен носител заповядайте на 10 септември 2016 от 18.30 часа в Ликео Палюриотисас (ул. Христаки Христофиди) по време на информационния ни ден. За повече информация: [email protected] или на телефон (+357) 99 22 44 57
българско училище в никозия

Обучение по модела на иновативните училища по света

Къде се намира училище Ликео Палюриотиса? Вижте картата.

,

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes