Безплатно изучаване на български език като втори за следване в България

Ако имате познато дете, което иска да следва в България, но не е посещавало българско училище и знае езика пасивно (разбира, но трудно намира нужните думи да говори), помогнете като споделите тази информация на приятели в Кипър.


Търсим 3-4 деца, за безплатно групово (5-7 деца) обучение по български език в група за подготовка за ниво В2, нужно за следване в университет в България. Финансирани сме от Министерството на образованието и науката в България. Нашето училище е в Списъка на българските училища в чужбина за учебната 2017 /2018 (под номер 114), който можете да видите като кликнете тук. Подпомогнати сме и от кипърската държавна организация Схолики ефория (Σχολική Εφορεία), която ни дава безплатно да ползваме стаи в Ликио Палюриотиса. 


Обучението се провежда в Ликео Палюриотиса в Никозия в събота от 13:00 до 15:00 (за напреднали деца) и в четвъртък от 17:00 до 19:00 за начинаещи и малко напреднали ( А2-В1) на възраст над 14 години. Провеждаме тест, за да определим нивото на детето. Издаваме сертификат за ниво след проведен изпит.

Организираме изпит и към ИЧС-ДЕО, Софийски университет.

Имаме безплатен курс и за малки деца (6-8 години), които не знаят български. Обучението се провежда в неделя от 9:30 до 12:00.

, , , , ,

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes