Завършихме учебната година: отзиви от родителите

Завършихме успешно учебната година! Учители, родители и деца се справихме страхотно с трудностите, пред които ни изправи извънредното положение в Кипър.

Успяхме да проведем всичките си часове във виртуална класна стая. Положихме всички възможни усилия, за да сме сигурни, че извънредното положение няма да се отрази на наученото от нашите ученици.

Благодарим на целия си екип, всички учители за това, че бързо започнаха да изготвят електронни ресурси за нашите ученици. Благодарим на родителите и учениците,  на които се наложи бързо да се научат да влизат във виртуална класна стая и да боравят с инструментите в нея! Справихме се!

Някои родители вече споделиха своите отзиви (вижте ги по-долу). Много Ви благодарим за милите думи! Те ни окуражават да продължим напред! 🙂

А сега заслужено можем да си починем и да си пожелаем, че есента, ще ни донесе добри вести. Хубаво лято на всички!

Отзиви от родителите

„Възхитена съм от организацията и неимоверните усилия на учителите да покажат на децата ни богатството на българският език и история. Огромно благодаря! Бъдете здрави!“ – З. К.

„Това, което правите е прекрасно, благодарим за вашите усилия децата да учат на роден език , за времето, което отделяте и за проявеното търпение💐!!! Родителите рядко изказваме благодарности, но трябва да знаете, че много ви ценим, а един ден и децата ще са ви благодарни и признателни 😊!!! Бъдете здрави и все така полезни и добри в делото ви !!! Много благодаря за всички усилия и грижи през изминалата учебна година! Впечатлена съм от добрата организация, високото техническо равнище на обучението и най-вече – от изключително професионалното преподаване! Благодарение на Вас моите деца не само чувствително подобриха езиковото си равнище, но и заобичаха още повече България и българския език. Благодаря за ентусиазма, любовта към децата и разбирането към родителите! :)“ – Д. С.

„Л. винаги с голямо удовоствие посещаваше неделните уроци, да се види с приятелчетата българчета и да се учи. Невероятно е и колко бързо и успешно създателите на платформата организираха онлайн уроците, за да продължат децата да се учат. Огромно Благодаря!“ – А. Т.

„Благодаря Ви, че успяхте да запалите огънчето на любовта към родния език. С. работи със страст. С нетърпение очаква урокът по български език и вярвам, че заслугата за това е изцяло ваша. Писменият и говорим български значително се подобриха. Силно се надявам, че ще продължите работа с децата и следваща година, като затвърждавате и надграждате техните знания.“ – М. М.

„Много благодаря за всички усилия и грижи през изминалата учебна година! Впечатлена съм от добрата организация, високото техническо равнище на обучението и най-вече – от изключително професионалното преподаване! Благодарение на Вас моите деца не само чувствително подобриха езиковото си равнище, но и заобичаха още повече България и българския език. Благодаря за ентусиазма, любовта към децата и разбирането към родителите! 🙂 Ще се радвам през следващата учебна да продължим да работим заедно! На линия сме (в буквален и преносен смисъл)! Пожелаваме на целия екип здраве и радост! Хубаво лято!“ – С. Д.

„Невероятни хора и учители, които дават всичко от себе си за нашите деца. Благодаря за страхотната работа.“ – М.К.

„Благодарим много на г-жа Галя Кумбару и на целия екип, с който работихме он-лайн, за адекватното и професионално обучение през втория срок на учебната година. Благодарим ви за топлото отношение към децата и за отделеното време!“ – Г. Ч.

Благодаря на всички учители и персонала, че успяхме да завършим тази трудна година. На всички пожелавам най-важното здраве.“ – С. К.

Image may contain: one or more people

, , , , , , , , , ,

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes